moj blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

milujem ta2

                                          NEZNASAM TENTO ZIVOT!!!!!!!



Potom prvom príbehu som sa moc nerozpísala a teraz bi som to chcela dokončiť. V príbehu som skončila ako sa bojim ze mi odíde moja najväčšia laska a teraz  to idem dokončiť.
keď moja láska mi už odišla zašla som na orlovský most, chcela som odtial skočil ale niekto mi povedal že aj keď zomrel má ma v srdci. Ale nepočuvla som a chibal mi malí krok abi som akočila. Môj najlepší kamarát prišiel za mnou a zadržal ma inač bi som bola dávno mrtva. Povedal že má ma strašne rad aj keď je tam hore že on čaká keď zomriem normalne a nie že sa zabijem. Keď mi to povedal zobral ma odtial čo najďalej abi som sa nepokúsila znova zabiť išli sme do mesta na malú zmrzlinku. Prišli sme na Rozkvet a keď som to povedala všetkím tak každí mi hovoril že bola bi to blbosť kebi to urobím. Strašne ma utešovali a mi tu máme na Rozkvete taky visoký murik pod ktorím je beton a aj tam trvalo chvílku abi som sa zabila ale zasa ma zachranil strašne som mu ďakovala a slúbila som mu že už to nespravím. Už sa atrašne tešímkeď buďem snim tam hore nemôžem na neho zabudnúť.

MILUJEM TA2 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014