moj blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ja a on

Ked sa to stalo neverila som. Vonku svietilo nadherne slniečko a fukal jemni studeni vietor. Večer ked som prisla domou jedna milovana osoba mi povedala ze je koniec. Spanikarila som a odišla som z domu. A celú noc som sa seba pitala ze prečo ja? On mi proste povedal že ma na to svoje dvovodi a ked som sa spitala či v tich dvovodoch som aj ja tak mi odpovedal len že budeme kamarati. Nemožem prestat na to mislieť chiba mi chcem abi sa vratil. Chcem ho speť ja ho milujem. Nikdi som nikoho takto strašne nemilovala ako jeho on ma vždi podržal ked sa mi čosi stalo alebo ked ma čosi bolelo. Aj ked bol očosi starši aj tak som ho milovala ale nikoho asi nebudem milovať tak ako jeho Ked sme boli vonku tak kamarati ho mali tiež
 za kamarata. Proste nad nim budem rozmislať do konca svojho života moja jedina milovana osoba bol on ked nad nim nerozmišlam chvilku tak mi je fajn ale ked sa to vrati začinam strasne plakat. prosiiim nech sa mi vraati. :( :( Už mi chiba a som bez neho par hodin.

preco ja?? | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014